De Lijstenmakerij

In onze lijstenmakerij kunt u niet alleen terecht voor het inlijsten van schilderijen, spiegels, zeefdrukken, foto’s of die mooie, oude gravure die nog op zolder lag. Wat dacht u van het inlijsten van het voetbalshirt van Lionel Messi, een golfclub van Tiger

Woods of de bokshandschoenen van Muhammed Ali? Al die objecten zijn door Bellezza ingelijst.

Maar ook uw trouwjurk, doopjurk, borduurwerk of die metseltroffel van uw eerste steenlegging zetten wij in een mooie, ambachtelijk gemaakte lijst. Al of niet voorzien van ontspiegeld museumglas, maar steevast op schitterende wijze.

Kocht u in Toscane of op Bali dat prachtige schilderij of die unieke Batik? Wilt u die ene kindertekening voor het nageslacht conserveren? Wij kunnen ervoor zorgen dat het een “conversation piece’’ wordt in uw huis of op uw kantoor. Zie hier enkele recente voorbeelden


Uiteraard gebruiken wij zuurvrije materialen voor onze passe-partouts, leveren we alle soorten lijsten, hout, aluminium, of met de hand geornamenteerde lijsten. 


We importeren zelf uit bijvoorbeeld Belgie, Duitsland, Italie, Spanje en Kroatië. Daarmee onderscheiden wij ons met een bijzondere collectie, naast ons vakmanschap en ambachtelijke werkwijze.

 

Image
Image
Image
Herenweg 2a
3732 CM, De Bilt
Telefoon: 030-2205120
Email: mirjamlijst@gmail.com
Kvk nummer: 30201540
© 2007-2024. Bellezza nuova | ER Marketing | All rights reserved.
Altijd op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en acties!